Joulupukin kirjeet Lapista - KIrjeet Korvatunturin Joulupukilta -

Joulupukin Postitoimisto - Kansainvälinen nettisivusto -

 Santa  Claus of Arctic Lapland

Tilaa se aito Korvatunturin  Joulupukin kirje suoraan Joulupukin työpajasta Lapista! 

Usein kysytyt kysymykset

 


1. Millainen kirje on sisällöltään?

 

Valmiissa kirjeessä  (tuotteet 1-3 ja 6) kerrotaan hauskoista tapahtumista  Joulupukin asuinpaikassa Korvatunturilla Suomen Lapissa, kiitetään kirjeen saajaa kiltteydestä ja kannustetaan siihen jatkossakin  ja toivotetaan Hyvää Joulua ja kaikkea hyvää koko perheelle. Kirjeen tarina on erilainen joka vuosi.

Tuotteet 1-3 ja 6 ovat erilaisia: klassinen, erikois- ja luksuskirje tai tulostettava email-kirje, tutustu tuotteisiin verkkokaupassa ja valitse sopivin.

 

Itsekirjoitettuun kirjeeseen painetaan kokonaan oma tekstisi. Tämän kirjeen saat, kun valitset tuotteen 4 tai 5. Tällöin saat kirjeestä erittäin henkilökohtaisen. Tilausvaiheessa  Sinua pyydetään kirjoittamaan  mukaan  haluamasi teksti.  KIrje tulostetaan Joulupukin hienolle erikoispaperille. Kirjeeseen tulee saajan etunimi käsin kirjoitettuna. Joulupukki myös allekirjoittaa kirjeen käsin ja leimaa sen.

Voit valita erikois- tai luksuskirjeen, joissa on mukana jouluisia yllätyksiä.

2. Mikä on ”tulostettava email-kirje” numero 6?

Tämän kirjeen lähetämme sähköpostitse antamaasi sähköposti-                         osoitteeseen . Email-kirjeen voi tilata vain ULKOMAILLE !

      -Sisältää kirjekuoren, joulupukin kirjeen ja postikortin.

      -Vastaanottajan nimi ja osoite kirjekuoressa ja nimi kirjeessä valmiina               erikoisfontilla.

      -Vastaanottaja voi tulostaa kaikki väritulostimella (A4 kokoon)

      -Kirjekuori leikataan , taitetaan ja liimataan reunat.

      -Laitetaan Joulupukin kirje ja postikortti kirjekuoreen ja

       pistetaan vastaanottajan postilaatikkoon tms.

       Email-kirje löytää nopeasti ja varmasti perille kaikkialle maailmaan.

3. Mitä tarkoittaa käsityönä tehty personointi?

Käsityönä tekemämme  personointi tekee kirjeistä hyvin henkilökohtaisen,       yksilöllisen ja kauniin, nimenomaan saajalle suunnatun (poiketen netissä         myynnissä olevista massatulosteista). Eri kirjeissä on erilainen personointi       (ks. kunkin tuotteen tuotetiedoista)

       Personointi:

       -vastaanottajan nimi ja osoite on käsinkirjoitettuna kirjekuoressa

       -vastaanottajan etunimi ja ystävän/lemmikkieläimen nimi on                                    käsinkirjoitettuina Joulupukin kirjeessä

      -kirje on Joulupukin käsin allekirjoittama

      -diplomissa on saajan nimi ja Joulupukin allekirjoitus käsinkirjoitettuina

                     

4. Voinko tilata yhden kirjeen useammalle henkilölle?

Kyllä voit. Kirjoitat vain kaikkien saajien nimet tilauslomakkeelle. KIrje lähtee silloin monikkomuotoisena.

5. Miten varmistetaan, että samalla tilauksella  tilatut eri kirjeet samaan osoitteeseen (esim. sisaruksille) saapuvat varmasti samana päivänä?

Lähetämme samalla tilauksella samaan osoitteeseen tilatut erlliset kirjekuoret isomman kirjekuoren sisällä. Näin varmistuu niiden saapuminen postin jakelusta riippumatta samalla hetkellä kaikkien iloksi!
 


6. Milloin lähetätte kirjeet?

 

Kirjeet Suomeen (ja muihin Pohjoismaihin) postitetaan 29. marraskuuta 2019 alkaen (ja sen jälkeen päivittäin). Jos kirje menee muualle ulkomaille, lähetämme niitä 13.11.2019 alkaen. Suosittelemme ehdottomasti jouluruuhkien vuoksi, että tilaat kirjeet mahdollisimman aikaisin, mieluiten jo loka-marraskuussa (ennen 13.11.). Kirjeen meno esim. USA:han ja moniin  muihin maihin voi ennen joulua aivan normaalisti kestää 4-5 viikkoa vaikka se lähetetään 1. luokan priority postissa! Valitettavasti emme voi täältä käsin tehdä mitään ulkomaisten postien jakelun hitaudelle.

7. Sain tilausvahvistuksen ja myöhemmin                             vahvistuksen postituksesta, että  kirje on lähetty               osoitteellani vaikka kirjeen tilaussivulla tilasin sen             muualle?

Ei huolta, tontut kyllä tietävät kenelle kirje on menossa. Kirje lähtee AINA         sille henkilölle ja siihen osoitteeseen, jonka olet merkinnyt ko. tuotteen             tilaussivulle, ei koskaan tilaajalle. Tilausvahvistuksessa ja                                   postitusilmoituksessa on kuitenkin omat henkilö- ja osoitetietosi kirjeen           todellisen saajan tai saajien sijaan. TILAUSVAHVISTUKSEN alaosassa                TUOTEKOHTAISISSA tilaustiedoissa näkyy kirjeen saaja ja osoite, johon             kirje lähtee.


8. Mitä teen, jos kirjettä ei tule?

 

Meillä on käytössä varmistussysteemi, joka takaa 100 %:sti , että jokainen       tilattu ja maksettu  kirje lähtee varmasti Joulupukin konttorista. Meillä on         hyvin pitkä kokemus ja Suomeen kirjeet ovat  menneet  perille hyvin                 luotettavasti, jos annettu osoite on ollut oikea ja täydellinen. Ulkomaiden         posteissa kirjeiden jakelussa on monasti suurta hitautta ja joskus niitä katoaa. Jos kirjettä ei odottelusta huolimatta tule,   ilmoita siitä meille sähköpostiimme info(at)santapost.fi ja lähetä saamasi tilausvahvistuksen numero. Tarkistamme tilanteen ja vastaamme       sähköpostiisi normaalisti 24 tunnin sisällä. Jos kirje on postissa                          kadonnut, lähetämme normaalisti postitse uuden kirjeen                                     veloituksetta ja myös valokuvan kirjeestä ja kirjekuoresta heti                           sähköpostiisi.


9. Mitä minun tulee huomioon ottaa tilatessani?

 

Muista varmistaa ja kirjoittaa kirjeen vastaanottajan nimi ja osoite varmasti oikein ja täydellisenä. Varmista erityisesti ulkomaiden osoitteet.

Kun tilaat kirjeitä ulkomaille, muista tilata ne ajoissa (loka -marraskuulla), sillä moniin maihin kirjeiden kulku ennen joulua voi kestää 4-5 viikkoa, vaikka lähetämme ne priority-postina.

10. Miten voin maksaa?

Suomalaiseen Osuuspankkien  OP-ryhmään kuuluva Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi Santapost.orgille. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Valittuasi maksutavan Santapost.orgin tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy Checkout -palveluun, jossa itse maksu suoritetaan. Järjestelmä pyytää valitsemaan käyttämäsi pankin, jonka jälkeen siirryt pankin järjestelmään. Kaikki tämä tapahtuu suojatun yhteyden kautta, kukaan ulkopuolinen ei pääse näkemään tietojasi. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi Santapost.orgille. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään Santapostorgille. Turvallista, helppoa ja nopeaa! 

 

Jos haluat maksaa luottokorteilla,  valitse maksutavaksi kansainvälinen

PayPal -maksunvälityspalvelu.
 

Tilauksesta saat välittömästi sähköpostivahvistuksen.

Days until Christmas

google-site-verification=NszBBvkcNHlmmFZFrBkaTgUCb0EM7adVd8pnU_xgVn0

© 2 0 1 9     S a n t a   C l a u s   o f   A r c t i c   L a p l a n d    L t d.

S a n t a p o s t . o r g,     L a p l a n d,  F i n l a n d